Вести
Секој ден во 18,00 и 22,00 часот објективно и навремено Ве информираме за најважните настани во Кочани и регионот.
На денешен ден
На денешен ден е кратко потсетување на настаните што се случиле пред многу години и столетија. Се емитува секој работен ден пред информативната емисија Вести, а во викендите пред емисијата Магазин.
Естрада плус
Естрада плус е забавно-музичка емисија посветена на случувањата на македонската, балканската, па и светската естрада. Се реализира во соработка со телевизијата ИНТВ од Австралија. Емисијата се емитува од понеделник до петок во 17,30 ч., а репризно во 21,30 ч.
Православна ризница
Православна ризница е емисија посветена на информирањето и едуцирањето на верниците за животот според принципите и духот на православното црковно устројство. Емисијата се емитува премиерно секој понеделник во 20.30 часот, а репризно во вторник од 18.40 и сабота од 13.40 ч.

 

Осветување на манастирот “Св. Климент Охридски“ - Осоговски Планини

Гала вечер по повод 20-годишнината од осамостојувањето на Р. Македонија

- 08.09.2011

 


 

 

 

Денови на кочанскиот ориз 2015

- Избор на жетварска убавица

Денови на кочанскиот ориз 2015

- Зажнејување во Прибачево 

 


 

Матурска прослава 2015

- СОУ “Љупчо Сантов“ - Кочани

Матурска прослава 2015

- СОУ “Гошо Викентиев“ - Кочани

 


 

 Модна ревија на групацијата ИНТ

- 25.09.2014

Денови на кочанскиот ориз

Избор на жетварска убавица 2014

- 19.09.2014

Слаѓана Столевска

- Сите девојчиња

Слаѓана Столевска

- Немој да ме гледаш

Борче Ристов

- Свадбарско за душа


Борче Ристов

- Нова везеница

Близнаци + Мијалче Стојанов

- Јесен у мом сокаку + Спомени стари

Близнаци

Дејан и Душан Стојанови


 

Славко и Никола

- Фолк микс

Сашко Велков

- Маестро

 

 
 

Mеѓународен

детски фестивал

- Музички бранови 2016 - Кочани

Mеѓународен

детски фестивал

- Музички бранови 2015 - Кочани

 

 

 


 

 

Мишел Христова

- Блуз пејачка -

Музички бранови 2015

Сара Јачева

- Не сакам политика -

Музички бранови 2015

Лидија Герова

- Шарко мој -

Музички бранови 2015


 

Христина Димовска

- Сакам, сакам -

Музички бранови 2015

Виктор Ѓоргиев

- Летна шема -

Музички бранови 2015

Наде Ефремова

- Телефон -

Музички бранови 2015

 

 


 

 

Антонија Митрева

- Пијано -

Музички бранови 2015

Добри Миланов

- Љубав је -

Музички бранови 2015

Ана Атанасова

- Базенот “Аква“ -

Музички бранови 2015


{youtube}
|220|176|0{/youtube}
{youtube}
|220|176|0{/youtube} 
{youtube}
|220|176|0{/youtube}

Анамарија Манева и Бојана Ѓоргиева

- Сестрички -

Музички бранови 2015

Кристина Јовев

- Дете -

Музички бранови 2015

 -

 

 


 

{youtube}
|220|176|0{/youtube}
{youtube}
|220|176|0{/youtube} 
{youtube}
|220|176|0{/youtube}

Јована Симеонова

- Магичен свет -

Музички бранови 2014

Кристина Димовска

- Мојата учителка -

Музички бранови 2014

Василија Цонева

- Мечката и пчелките -

Музички бранови 2014


{youtube}
|220|176|0{/youtube}
{youtube}
|220|176|0{/youtube} 
{youtube}
|220|176|0{/youtube}

Дејан Ангелов

- Душа народна -

Музички бранови 2014

Сара Темелкова

- Летна симпатија -

Музички бранови 2014

Антонија Митрева

- Желби рој -

Музички бранови 2014


{youtube}
|220|176|0{/youtube}
{youtube}
|220|176|0{/youtube} 
{youtube}
|220|176|0{/youtube}

Мишел Христова

- Интернет ѕвезда -

Музички бранови 2014

Љупче Митев

- Роденденска -

Музички бранови 2014

Виктор Георгиев

- Надеж -

Музички бранови 2014

 


 

{youtube}
|220|176|0{/youtube}
{youtube}
|220|176|0{/youtube} 
{youtube}
|220|176|0{/youtube}

Јована Василевска

- Уметничка душа

- Музички бранови 2014

Добри Миланов

- Она -

Музички бранови 2014

Музички бранови

- Фестивалски хор -

Музички бранови 2013


{youtube}
|220|176|0{/youtube}
{youtube}
|220|176|0{/youtube} 
{youtube}
|220|176|0{/youtube}

Драгана Јорданова - Клинка

Музички бранови 2012

Тијана Јовиќ - Волшебна флејта

Музички бранови 2012

Нина Георгиевска - Рокерка

Музички бранови 2013


{youtube}
|220|176|0{/youtube}
{youtube}
|220|176|0{/youtube} 
{youtube}
|220|176|0{/youtube}

Драгана Јорданова - Баже, Баженце

- Музички бранови 2013

Кристина Димовска - Детство

- Музички бранови 2013

Еми Стојановска - Распуст

- Музички бранови 2013

 


 

{youtube}
|220|176|0{/youtube}

Марија Ангелова - Пролет

- Музички бранови 2013

Ана Јорданова - Мојата учителка

- Музички бранови 2013

Софија Иванова - Ти си моја симпатија

- Музички бранови 2013


 

{youtube}
|220|176|0{/youtube}
{youtube}
|220|176|0{/youtube} 
{youtube}
|220|176|0{/youtube}

Магделена Мојсиева - Слатка тајна

- Музички бранови 2013

Иван Петров - Моторџија

- Музички бранови 2013

Сандра Наумова - Фешта

- Музички бранови 2013


 

{youtube}
|220|176|0{/youtube} 
{youtube}
|220|176|0{/youtube}

 -

- .
 

 

 

ОМУ “Ристо Јуруков“

- Новогодишен концерт

27 декември 2016

 

 


 
 

Концерт на квартет флејти

“Аулос“

24.09.2015 г.

Концерт на флејта на

Тиана Јовиќ

21.08.2015 г.

ОМУ “Ристо Јуруков“

- Новогодишен концерт

декември 2015

 


 

 

Концерт на 

SheXpeare

“Петровденски конаци 2015“

Концерт на 

Next time

“Петровденски конаци 2015“

Концерт на 

Тони Зен и Флека

“Петровденски конаци 2015“

 


 

 

ОМУ “Ристо Јуруков“

- Новогодишен концерт

декември 2014

ОМУ “Ристо Јуруков“

- Новогодишен концерт

декември 2013

Дејан Стојанов

- Концерт за клавир во А-мол,

опус 16, Едвард Григ

Канал 8

Гафови и случки

студио 2013 г.

Канал 8

Гафови и случки

терен 2013 г.

Канал 8

Гафови

терен 2012 г.

 

   

Канал 8

Гафови и случки

терен 2009 г.   

Детска градинка „Павлина Велјанова“ - клон 4

претстава “Новогодишната желба на Дедо Мраз“

декември 2014 г.ПРОСТА И СТРОГА МАКЕДОНСКА ПЕСНА - 100 г. од раѓањето на Блаже Конески
__ ЗАГАДЕНОСТ НА АМБИЕНТАЛНИОТ ВОЗДУХ __ EAQI - European Air Quality Index е мерка која прави сума на сите измерени вредности од сензорите на државната мерна станица на ул. „Глигор Апостолов - Гочо“ во дворот на СОУ “Љупчо Сантов“. Покажува загаденост според Европската скала за AQI од 0 до 100, при што колку е повисока мерката, толку е позагаден воздухот.
giweather joomla module
Најчитани статии во последните 30 дена
Најчитани статии по месеци
Најчитани статии по години


Имаме присутни 747 гости и нема членови


web counterqr code