Ознака: автомобилизам

На патот кон Пониква се возеше ридско-брзинскиот натпревар во автомобилизам, Дејан Манасиев победи во првата трка од домашниот шампионат

На патеката кон туристичкиот центар Пониква на Осоговските Планини денеска се одржа меѓународната автомобилистичка рели трка ...

Read more