Ознака: библиотека „искра“

Регионална средба во ЈОУБ „Искра“ за внесување на македонските библиотеки во мапата на Меѓународниот сојуз на библиотекарски здруженија и установи

Македонските библиотеки воопшто не се евидентирани во мапата на Меѓународниот сојуз на библиотекарски здруженија и установи ...

Read more
Page 1 of 2 1 2