Ознака: виница

Премиерот Ковачевски и министерот Бочварски на 28 семејства од Виница им ги доделија становите во новата социјална зграда

Премиерот Димитар Ковачевски и министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски денеска им ги доделија клучевите ...

Read more
Page 1 of 2 1 2