Ознака: водостој

Зголемен водостојот на реките во Кочанско, од Калиманци се испуштаат по 18 кубни метри вода во секунда

Зголемен водостој на реките што ги полнат акумулациите на хидросистемот Брегалница регистрираа попладнево вработените во водостопанската ...

Read more