Ознака: движење знам

Кандидатот за пратеник од Движењето ЗНАМ, Суад Мехмед ги повика граѓаните да дадат поддршка на претстојните парламентарни избори

На првиот круг од претседателските избори, сведоци бевме на изборно револуционерен ден, сведоци бевме дека едноставно се случи ...

Read more