Ознака: дрон

Презентација на прскање со дрон во оризопроизводството организираше компанијата „БМФ“ 

Компанијата „БМФ“ од Зрновци денеска организираше презентација за користење модерна технологија во земјоделството, односно во оризопроизводството ...

Read more