Ознака: наводнување

Фрлени отпадоци во десниот магистрален канал предизвикаа опасност од поплавување на објектите кај ТППЕ – Кочани

Граѓанската неодговорност предизвика опасност од излевање на водата од десниот магистрален канал на хидросистемот „Брегалница“ и ...

Read more