Ознака: мала река

Државниот инспекторат за животна средина привремено ја запре изградбата на минихидроцентралата на Мала Река

Државниот инспекторат за животна средина издаде решение за привремен прекин на градежните работи на минихидроцентралата на ...

Read more

Здружението „За здрав живот во Кочани“ бара Министерството за животна средина да не го продолжува рокот за градба на МХЕЦ Мала Река

Граѓанското здружение „За здрав живот во Кочани“ упати писмена ургенција до Министерството за животна средина и ...

Read more