Ознака: министерство за земјоделство

Николовски: Од извоз на оризот остваривме девизен прилив од 7 милиони евра, земјоделците ќе добијат целосен надомест за „зелена нафта“

Извозот на македонски ориз станува важна ставка во остварувањето девизен прилив и од пласманот на минатогодишната ...

Read more