Ознака: национална платформа за женско претприемништво

Регионална работилница за градење на капацитетите на жените претприемачки за енергетски ефикасно производство во Кочани

Системските недостатоци, пречките и проблемите со кои се среќаваат жените претприемачки при оформувањето на компаниите и ...

Read more