Ознака: општина чешиново – облешево

Граѓански активизам за унапредување на социјалните услуги за децата со попреченост во општина Чешиново-Облешево

Граѓански активистки од општина Чешиново-Облешево реализираат активности за подобрување на условите и унапредување на услугите за ...

Read more