Ознака: основно јавно обвинителство – кочани

Основно јавно обвинителство – Кочани: Обезбедени се докази за убиството на 46-годишната жена, се испитуваат мотивите

Основното јавно обвинителство од Кочани со писмено известување информира за преземените активности во врска со грозоморното ...

Read more