Ознака: оу „никола карев“

Опремена мини спортска сала во подрачното училиште „Никола Карев“ во Тркање, ќе се опреми просторија и во училиштето во Грдовци

Учениците во подрачното основно училиште „Никола Карев“ во Тркање добија мини спортска сала во која во ...

Read more