Ознака: павловден

На свечена седница по повод Павловден, во Виница доделени признанија на најдобрите ученици, вработени во општинските служби и поединци

Советот на Општина Виница денеска одржа свечена седница по повод празникот и патрон на градот, Павловден. ...

Read more