Ознака: пат

Започна реконструкцијата на патот кон Пониква, министерот Сугарески вети 60 милиони евра за патиштата во Кочанско

12.10.2018  Започнаа градежните работи за реконструкција и преасфалтирање на патниот правец од Кочани кон туристичко-рекреативниот центар ...

Read more