Ознака: регистерски таблички

Почна издавањето на налепниците со NMK за регистерските таблички на возилата, се добиваат во станиците за технички преглед

Во станиците за технички преглед во Кочани почна издавањето на налепниците за регистерските таблички со натписоt ...

Read more