Ознака: соу „гошо викентиев“

Делегација од збратимениот Чанаккале Колеџ од Турција во СОУ „Гошо Викентиев“, договорена посета на ученици во Кочани

Делегација од збратимениот Чанаккале Колеџ од Турција престојува во петдневна посета на СОУ „Гошо Викентиев“, во ...

Read more

СОУ „Гошо Викентиев“ ќе добие тренинг центар, меморандумот го потпишаа директорите на училиштето и на компанијата „Амфенол Технолоџи Македонија“

Денеска, компанијата „Амфенол Технолоџи Македонија“ и средното стручно училиште „Гошо Викентиев“ од Кочани потпишаа Mеморандум за ...

Read more