Ознака: соу „љупчо сантов“

Памела Ивановска од СОУ „Љупчо Сантов“ е победник меѓу средношколците на 12. Ораторски вечери на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Памела Ивановска од СОУ „Љупчо Сантов“ го освои првото место од жири комисијата во категоријата средношколци ...

Read more