Ознака: територијална противпожарна единица

ТППЕ – Кочани има само половина од законскиот минимум на пожарникари, во 2025 година планирано вработување само на двајца

Територијалната противпожарна единица од Кочани се соочува со сериозен недостиг од пожарникари, поради што не го ...

Read more