Ознака: улица

Мицковски во Кочани: Градот добива нов лик, секаде каде има градоначалници од ВМРО-ДПМНЕ се зборува само за нови проекти и за градење

Во рамки на активноста „Ова е Македонија за сите“ што ја спроведува ВМРО-ДПМНЕ, денеска партискиот претседател ...

Read more