Ознака: јавна дебата

ЦИВИЛ организираше јавна дебата во Кочани на тема „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците: предизвици и решенија“

ЦИВИЛ - Центарот за слобода, со поддршка од градоначалникот на Кочани, Љупчо Папазов, денеска организирше јавна ...

Read more