Ознака: јавно-приватно партнерство

Советот на Зрновци ја прифати физибилити студијата за јавно-приватно партнерство за јавното осветлување

Советот на Општина Зрновци ја прифати физибилити студијата за можно воспоставување јавно-приватно партнерство за реконструкција, одржување ...

Read more