Ознака: јоудг „павлина велјанова“

Компанијата „Амфенол Технолоџи Македонија“ донираше автобуски постојки за градскиот превоз и занимална во детската градинка во Кочани

Компанијата „Амфенол Технолоџи Македонија“ од Кочани денеска донираше седум автобуски постојки за градскиот линиски превоз и ...

Read more