Ознака: јуфкијада

„Јуфкијада 2023“ во Зрновци: Промоција на домашните производи и барање да се почитува Програмата за мајчинство за земјоделките

Општина Зрновци денеска беше домаќин на манифестацијата „Јуфкијада 2023“, што ја организираше Националната федерација на фармери, ...

Read more